De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
zondag 18 maart

Regiowoensdag, 24 november 2004

Logeerhuis verhuist nog voor de opening
Heerenveen - Nog voor de officiële opening van aanstaande vrijdag, is het logeerhuis voor kinderen met de gedragsstoornissen ADHD en PDD-NOS in Heerenveen al verhuisd.
Het logeerhuis van de Stichting Logeerhuizen Heerenveen, zou aan de Pier Panderstraat in Heerenveen komen. De verhuizing was al in volle gang.
Drie weken geleden werd de verhuizing plots door de gemeente Heerenveen gekeerd en moest de voorzitter van de stichting Ineke Bollema op zoek naar een andere locatie. Reden zou zijn dat de buurtbewoners onvoldoende waren geďnformeerd over de komst van het logeerhuis.
,,We zijn eigenlijk binnen een dag aan een rijtjeshuis in de Scholeksterstraat gekomen”, zegt Bollema. ,,Daar zijn we heel gelukkig mee. Om het scenario niet nogmaals te herleven, heeft Bollema de nieuwe buurtbewoners uitgenodigd voor koffie en gebak. ,,We hebben ze uitgebreid verteld over de plannen”, zegt Bollema.
Belangstellenden kunnen vrijdag het nieuwe logeerhuis aan de Scholeksterstraat 26 in Heerenveen bezoeken. De deuren zijn van vier tot zes en van ’s avonds zeven tot negen uur geopend.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

regio
Familieberichten
Advertenties