De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Weerdonderdag, 13 oktober 2005

Vannacht regen
Het is vanmiddag nog vrij zonnig en droog met 19 graden, maar vannacht hebben we meer bewolking waaruit wat regen of motregen kan vallen. Het kwik zakt tot 14 graden. Morgen is het bewolkt met mogelijk een spat regen, |'s middags is het droog met later zon bij 17 graden. | Zie verder pagina 10
Het kan maar niet op met het prachtige en aanhoudend droge weer. We hebben dit nog altijd te danken aan een krachtig hogedrukgebied met het centrum in SiberiŽ. Maar een storing die inmiddels in Engeland al wat regen heeft gegeven zorgt voor meer bewolking in het westen van het land. En dit systeem komt dichterbij en zal ons land vannacht veroveren.
De verwachting tot morgenavond : vanmiddag blijft het droog en vrij zonnig weer met temperaturen die komen te liggen rond 19 graden. Het is aangenaam weer voor bijvoorbeeld een fietstochtje. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten tot zuiden. Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe en later kan er wat regen of motregen vallen bij minimumtemperaturen rond 14 graden. Morgen is het ook bewolkt met eerst af en toe wat regen, in de middag wordt het droog en komt de zon later voorzichtig tevoorschijn. De maximumtemperaturen komen te liggen rond 17 graden.
De vooruitzichten : zaterdag komt de zon goed tevoorschijn en het blijft dan droog met maxima rond 17 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en komt uit het zuidoosten. Zondag en maandag blijft het zonnig en droog met temperaturen die overdag komen te liggen rond 16 graden, bij een matige tot vrij krachtige zuidoostenwind. Fronten en regen of bewolking hebben tot en met dinsdag nog geen noemenswaardige invloed in ons land.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties