De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Weermaandag, 15 januari 2007

Af en toe regen
Vandaag is het nog droog en hebben we een dag met zon. Het wordt 8 tot 9 graden. Morgen valt er af en toe regen en het is bewolkt met maxima rond 10 graden. Het waait morgen matig tot vrij krachtig. Later in de week aan zee storm!
We hebben een vrij droog weekend gehad. Het was gisteren zonnig en het was dan ook redelijk weer om er even op uit te gaan. Het kwik kwam uit rond 8 graden. Afgelopen nacht was het rustig met enkele opklaringen. Het werd uiteindelijk rond 3 en 4 graden. De komende dagen echter gaat het kwik weer omhoog naar de zachte waarden die we vorige week ook hebben gehad.
De verwachtingen tot morgenavond: vanmiddag is het vrij zonnig weer met middagtemperaturen rond 8 à 9 graden. Het blijft droog, maar ik verwacht in de middag wel een geleidelijke toename van de bewolking. Het waait matig tot krachtig aan zee uit het zuiden tot zuidwesten. Vannacht is het helemaal bewolkt met soms een spatje motregen. Het kwik zakt niet verder dan 5 graden. Morgen hebben we ook bewolkt weer en perioden met regen. Het kwik komt dan te liggen rond 10 graden, bij een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind.
De vooruitzichten: woensdag wordt het een bewolkte dag met af en toe regen. Het kwik ligt daarbij rond 10 of 11 graden en het waait matig tot hard aan zee. In de avond en nacht volgt veel regen en komt er een stormachtige west-zuidwestenwind te staan aan zee. Donderdag komt er een flinke hoeveelheid regen, meer dan 20 mm op sommige plaatsen. Bovendien krijgen we daarbij hoogstwaarschijnlijk storm en er is bovendien ook kans op zware storm op de wadden!

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties