De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 24 mei

Weermaandag, 5 maart 2007

Regen
Vanmiddag schijnt af en toe de zon, afgewisseld door nog enkele buien. Het kwik ligt rond 11 graden, bij een matige tot krachtige zuidwestenwind. Morgen is het regenachtig en het kwik schommelt dan rond 10 graden.
Het heeft op sommige plaatsen flink geregend. Zo viel er in Bolsward bijna 14 mm en in Sexbierum ongeveer 10 mm. De regenzone trok vanochtend vroeg via het westen naar het oosten van het land. Vandaag kunnen we nog wel enkele buien krijgen, maar het wordt geleidelijk droger en ook vannacht. Toch is het wisselvallige weer nog niet voorbij en ook de komende dagen houden we geregeld buien.
De verwachtingen tot morgenavond: vandaag hebben we nog enkele buien, maar het wordt geleidelijk droger. De zon schijnt af en toe en het kwik schommelt vanmiddag rond 10 à 11 graden. De wind is matig tot krachtig en komt uit het zuidwesten. Vanavond en vannacht blijft het ook droog met enkele opklaringen. Later vannacht volgt een volgende regenstoring en de wind trekt flink aan. Het wordt morgen een regenachtige dag. Het wordt 10 graden, bij een vrij krachtige tot aan zee stormachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten.
De vooruitzichten: de komende dagen zien we tussen Schotland en IJsland een diep en omvangrijk lagedrukgebied. De stroming daaromheen is zuidwestelijk. Woensdag hebben we enkele buien, afgewisseld door zon en het wordt 11 graden. Donderdag lijkt het tijdelijk droger te blijven bij 10 graden met de zon erbij. Vrijdag en zaterdag hebben we weer wat meer buien.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties