De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Sportvrijdag, 19 augustus 2011

Mohamed El Makrini, jonge routinier van SC Cambuur
Leeuwarden - In de puzzel die Cambuurselectie heette, ontbrak de afgelopen voorbereiding lange tijd één stukje. Die heette ‘ervaren middenvelder’. De stukjes die geprobeerd werden (Albert van der Haar, Toni Varela, Joost Broerse, Ilja van Leerdam) bleken niet haalbaar. En toen ineens was daar toch de oplossing. Zijn naam: Mohamed El Makrini. Afkomstig van FC Den Bosch. Inderdaad, uitgerekend vanavond de tegenstander van de Leeuwarders.
,,Dat wordt leuk”, grijnst de middenvelder. Het is daags voor de wedstrijd tegen zijn oude club. Terwijl de verhuizing van Brabant naar Fryslân vanmiddag zijn beslag krijgt, doet El Makrini zijn verhaal. ,,Ik had het naar mijn zin bij Den Bosch, heb er niet voor niets mijn hele loopbaan gespeeld. Maar mijn contract liep af en uiteindelijk konden ze me financieel geen nieuw contract aanbieden. In afwachting van een besluit trainde ik deze voorbereiding wel met de ploeg mee. Toen Cambuur kwam, kon ik dan ook fit aansluiten.”
De rest van het artikel leest u vandaag in het Friesch Dagblad. Nu, full-colour op handzaam tabloidformaat, te koop voor slechts 1,50 euro!

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties