De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 26 april

Regiomaandag, 19 november 2012

Politie lost schot bij aanhouding op A31 Dronryp
Dronryp | Bij een aanhouding op de A31 bij Dronryp heeft een agent zaterdagmorgen een schot gelost. Dat meldt de politie.
Een 32-jarige man uit Franekeradeel en een 31-jarige uit Oude Pekela werden in hun auto tot stoppen gedwongen vanwege hun vermeende betrokkenheid bij een ernstige mishandeling eerder die dag in een woning aan de Van der Bildtstraat in Franeker. Daarbij liep een man een hersenschudding en een bloedende wond aan de arm op. De ruzie ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.
De verdachten stapten na de mishandeling in een auto en reden in de richting van Leeuwarden. De politie wilde ze ter hoogte van Dronryp aanhouden, maar het duo wilde zich eerst niet overgeven. Ook leken de twee in het bezit te zijn van een vuurwapen. Pas toen de politie een waarschuwingsschot loste, konden de mannen worden gearresteerd.
De snelweg tussen Dronryp en Marsum was afgesloten voor sporenonderzoek. Rond half twee ’s middags werd de weg weer vrijgegeven. Bij huiszoeking bij de 32-jarige trof de politie een strafbaar op echt gelijkend nepvuurwapen aan.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

regio
Familieberichten
Advertenties