De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 20 april

Sportmaandag, 19 november 2012

Offday van Heerenveen leidt tot complete chaos

Iedereen was het er zaterdagavond na afloop wel over eens dat er slechts één woord van toepassing was op de 0-2 nederlaag van sc Heerenveen in het thuisduel tegen RKC Waalwijk: slecht! Die offday leidde tot complete chaos.

Heerenveen | De opdracht (winnen van RKC) was helder; de uitvoering ronduit beschamend. Het publiek trakteerde de spelers van Heerenveen op een striemend fluitconcert. Tenminste dat deel dat de moeite had genomen om tot het einde te blijven zitten. Tien minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd was de massale leegloop van het Abe Lenstrastadion al begonnen, want de hondstrouwe aanhang voelde zich letterlijk en figuurlijk in de kou gezet.
Het was misschien wel de slechtste wedstrijd ooit van Heerenveen in de eredivisie. ,,Het was in elk geval de slechtste wedstrijd tot nu toe, waarin niets lukte”, vond Chris Kum. De derde thuisnederlaag van het seizoen kwam als een mokerslag aan. Ook bij trainer Marco van Basten. ,,Dat doet pijn. We hadden een totale offday die na rust leidde tot een complete chaos. Ik ben teleurgesteld en ook een beetje boos. We begonnen zwak met een verwijtbare instelling”, vond de oefenmeester bijna stoïcijns.
Het hele verhaal leest u in de papieren editie van het Friesch Dagblad, op handzaam tabloidformaat én volledig in kleur te koop voor slechts 1,50 euro. Kijk voor abonnementen elders op deze site of surf naar www.deibled.nl voor de e-paper

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties