De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Sportmaandag, 11 februari 2013

Roept u maar | Elke vrije trap en elke corner is gevaarlijk
Het Friesch Dagblad struinde de digitale snelweg af, op zoek naar uw mening over het duel sc Heerenveen - VVV-Venlo (2-2).
Voor Hielke was de late gelijkmaker van Alfred Finbogasson geen reden om een al te opgewekte tweet de wereld in te slingeren. ,,Ik zeg altijd maar zo: supporter van Heerenveen ben je in slechte en slechte tijden”, is zijn cynische commentaar. Erik lijkt echter een stuk opgeruimder van karakter, al is bij hem de wens wellicht vader van de gedachte. ,,Alle titelkandidaten spelen gelijk deze ronde. Dat plaatst het gelijkspel van tegen VVV in een heel ander perspectief.”
De moed is Kees Kan inmiddels ook enigszins in de schoenen gezonken. ,,We zullen zo langzamerhand moeten toegeven dat er met de stand op de ranglijst niet zo veel mis is.” Voor Gerard van de Kamp is trainer Marco van Basten misschien wel de grootste zondebok. ,,Conclusie: Van Basten is een matige coach die zijn eigen fouten (Zuiverloon en El Ghanassy) moet herstellen.” ,,Mei de skiedsrjochter fan Grins - RKC hie Heerenveen - VVV yn 3-2 eindige”, wijst Thaeke Kuipers dan weer op de vermeende handsbal van Guus Joppen in extremis.
Ook Albert Tolsma heeft het idee dat het lek nog lang niet boven is bij Heerenveen. ,,Geen beweging, geen idee in balbezit, trage omschakeling en elke vrije trap en corner gevaarlijk”, somt hij op. Om er in een volgende tweet aan toe te voegen: ,,De blessuretijd was best de moeite waard.” Ferdinand de Jong uit op zijn beurt nog maar eens zijn bewondering voor Van Basten. ,,Het spel was niet om naar huis te schrijven, seit Van Basten. De man hat echt ferstân fan balskoppen.”

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties