De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Economiedinsdag, 24 februari 2015

Drachtster dealer dingt mee naar Harley Davidson-ontwerpprijs
Drachten - Harley Davidson. De naam van het motormerk roept beelden op van Easy Rider, de filmklassieker over twee vrijgevochten mannen op prachtige motoren, rijdend door Amerika. Hoge sturen, een lage zit en een geluid dat van ver af al herkenbaar is.
Een traditie bij Harley-bezitters is daarnaast dat ze de motor aanpassen aan hun eigen smaak. Uitlaten, zadels, sturen, kleuren, symbolen: alles is mogelijk om de eigen motor te customizen, zoals dat proces heet. Ter gelegenheid van de introductie van een nieuw model Harley doet de Drachtster Harley Davidson-dealer Freerk van der Goot mee aan een internationale wedstrijd. ,,We hebben de nieuwe Street 750 R onder handen genomen en van een standaard-Harley een bijzondere motor gemaakt."
Van der Goot pakte de motor samen met technicus Nick Kuijpers aan. ,,We hebben de motor verhoogd en het stuur en de wielen veranderd. Ook zijn de kleur en de striping van het model aangepast, net als het voorspatbord en het uitlaatsysteem. Daar hebben we het bij gelaten, want het is niet de bedoeling dat we ineens een motor maken die twee keer zo groot is."
Lees het hele artikel in de papieren krant van 24 februari 2015

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

economie
Familieberichten
Advertenties