De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 21 mei

Sportwoensdag, 25 november 2015

Cambuurs week van de waarheid start met goed nieuws
Vier wedstrijden heeft SC Cambuur nog om voor de winterstop uit de degradatiezorgen te raken. Vrijdag komt hekkensluiter De Graafschap op bezoek. De Leeuwarders begonnen gisteren aan hun week van de waarheid. Zowaar met positief nieuws.
Door Daan Rieken
Wie de zonnige kant van het Cambuur-verhaal wil zien, moet gisteren goed speuren in het Leeuwarder stadion. De lucht is grijs, de windvlagen waterkoud. Alle spelers van de nummer zeventien uit de eredivisie dragen lange broeken. Het lege stadion doet troosteloos aan. Op het eerste gezicht passen de omstandigheden goed bij Cambuurs positie op de ranglijst.
Aan het aantal toeschouwers bij de eerste training deze week is het belang van de wedstrijd van vrijdag niet af te lezen. De twaalfde man is vandaag met zijn dertienen. ,,Maar", houdt een van hen de moed erin, ,,omdat we thuis spelen gaan we winnen van De Graafschap."
In die woorden kan Vytautas Andriuskevicius zich wel vinden. Na de koude ochtendtraining warmt de verdediger zich in de perskamer aan de gedachte dat - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties