De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Cultuurmaandag, 5 februari 2018

Voor een mooi verhaal erop uit
Leeuwarden - Een slordige 1500 belangstellenden kwamen afgelopen weekeinde af op het Spreekbotenfestival in de Prinsentuin in Leeuwarden. De populariteit van het houden van een spreekbeurt.
Spreekbeurten zijn populair, zo blijkt tijdens het afgelopen Spreekbotenfestival in de sfeervol verlichte Prinsentuin in Leeuwarden. De belangstelling was veel groter dan het aantal zitplaatsen.
Hoe vaak komt het voor dat een spreekbeurt twintig minuten eerder begint dan aangekondigd, omdat de zaal zo vol zit dat er toch geen mensen meer bij kunnen? Het gebeurt vrijdagavond op Teaterskip Bald’r in de Prinsentuin, waar Nynke de Jong, Friezin en schrijfster, het festival opent. Buiten is het koud en in het teaterskip is het lekker warm. Om half negen zit de boot gezellig vol, met een gevarieerd publiek, van kleine kinderen tot pakes en beppes. Die worden alvast opgewarmd met een optreden van de vijfjarige dochter van de geluidstechnicus, die playbackend en schuifelend op bekende popliedjes vele harten doet smelten.
Lees hier meer over in de papieren krant van 5 februari

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

cultuur
Familieberichten
Advertenties