De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 26 april

Archief

De artikelen van dinsdag, 10 februari 2015.

Cultuurdinsdag, 10 februari 2015

Glossy 'Jezus!': geslaagd verkoopconcept, platte inhoud

Recensie

Hoofdartikeldinsdag, 10 februari 2015

Meer Friese jongeren zonder diploma van school

Leeuwarden - Het aantal leerlingen dat zonder diploma van school gaat, is in Fryslân voor het eerst in jaren gestegen. In het schooljaar 2013/14 verlieten 910 jongeren vroegtijdig het voorgezet onderwijs (vo) of het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Een jaar eerder waren dat er nog 881.

Regiodinsdag, 10 februari 2015

Al weken volle wachtkamer door de griep

Drachten - Al wekenlang loopt het af en aan met grieppatiënten bij de huisartsenpraktijk van Wim Brunninkhuis in Drachten. De griepepidemie, een lichte weliswaar, gaat haar tiende week in.

Regiodinsdag, 10 februari 2015

Dat die kist lawaai maakt is evident

Marsum - Omwonenden van de vliegbasis maken zich zorgen over de komst van de F-35, beter bekend als de Joint Strike Fighter (JSF). Hoeveel geluid produceert die precies? Kloppen de cijfers die Defensie ons voorschotelt wel? Hoeveel uitstoot heeft de straaljager? De inwoners van Marsum nodigden minister Hennis bij hen uit om helderheid te verschaffen. Maar op veel vragen kon nog geen antwoord worden gegeven.

Regiodinsdag, 10 februari 2015

Iedereen ziet kansen in Holwerd aan Zee

Holwerd - Volle zalen trok de Stichting Holwerd aan Zee gisteren voor een bespreking van haar plan om van Holwerd weer een dorp te maken te maken dat aan de Waddenzee ligt in plaats van achter een dijk. Het tekent de belangstelling en het enthousiasme waarmee dit ingrijpende plan de afgelopen anderhalf jaar is ontvangen en is uitgewerkt.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties