De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 22 mei

Archief

De artikelen van maandag, 11 juli 2016.

Cultuurmaandag, 11 juli 2016

Proef met stiltefestival op Schiermonnikoog

Doesburg - De Waddeneilanden krijgen er weer een nieuw festival bij. Van 16 tot en met 18 september beleeft het festival ´Stil op Schier´ zijn eerste editie. Initiatiefnemer is André Bikker uit Doesburg: ,,We willen op dit prachtige eiland een plek bieden aan iedereen die in momenten van stilte contact zoekt met zichzelf en de ander."

Hoofdartikelmaandag, 11 juli 2016

Verkiezingen mogen beleid niet vertragen

Het pensioenstelsel moet op de schop, dat is het kabinet eens met de vele financieel deskundigen. Er moet meer mogelijkheid zijn om over het beheer van het eigen pensioengeld te gaan, het aantal zelfstandigen groeit terwijl dit juist een groep is die te weinig oog heeft voor pensioenopbouw en de rentestanden staan al tijden laag.

Regiomaandag, 11 juli 2016

Laatste week voor 16 Friese basisscholen

Leeuwarden - De laatste schoolweek voor de zomervakantie begint vandaag. Voor zestien basisscholen in Fryslân is het de allerlaatste week dat ze open zijn. Dat zijn er evenveel als vorig jaar. Het aantal nieuwe samenwerkingsscholen lag nog nooit zo hoog: in liefst zeven Friese dorpen gaan deze zomer de openbare en de christelijke basisschool samen.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties