De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 22 mei

Archief

De artikelen van maandag, 13 november 2017.

Cultuurmaandag, 13 november 2017

Externe hulp voor Friese ‘Young Messiah’

Surhuisterveen – Veel Friezen en Groningers zitten er niet in het projectkoor dat vrijdag in Surhuisterveen de The Young Messiah opvoert. Maar gelukkig is er genoeg hulp van buiten.

Hoofdartikelmaandag, 13 november 2017

Medicijnindustrie en de visie op zorg

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) kwam vorige week met een opmerkelijk advies over de prijzen en beschikbaarheid van medicijnen in ons land. De overheid moet fabrikanten van geneesmiddelen veel harder aanpakken om ,,maatschappelijk aanvaardbare” prijzen af te dwingen. Daarvoor zou ook de onderhandelmacht van de overheid vergroot moeten worden.

Regiomaandag, 13 november 2017

BSB nog niet verder met stuwenproject

Sumar - De tafelbrug bij Aduard, de brugdekken van de zeesluis in het Groningse Farmsum en enkele andere projecten zullen worden afgerond door BSB Staalbouw uit Sumar. Het voortzetten van de meest prestigieuze maar eveneens fatale opdracht - de renovatie van de stuwen in de Nederrijn en Lek - is nog onzeker.

Regiomaandag, 13 november 2017

Loterijwinnares Sanne voelt zich nu al thuis in Ouwe-Syl

Oudebildtzijl - ,,Fantastisch, ik sta hier een partij te glimmen dat is niet normaal meer”. De Arnhemse Sanne Verhoef (48) kan zelfs een dag na het winnen van het vrijstaande huis in Oudebildtzijl haast niet geloven dat ze als winnares uit bijna achtduizend loten is getrokken.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties