De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 22 mei

Archief

De artikelen van maandag, 15 februari 2016.

Hoofdartikelmaandag, 15 februari 2016

Schade door beleid toezichthouder ACM

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft de Nederlandse huisartsenpraktijk en patiënten indirect veel schade toegebracht. Dat concludeert het blad De dokter in een artikel over de rechtszaken die de Landelijke Huisartsenvereniging (LHV) had aangespannen tegen het beleid van de ACM.

Regiomaandag, 15 februari 2016

Drachtsters vinden leegstand lelijk maar de Drachtstervaart mooi

Drachten - ,,Het lelijkste aan Drachten? Daar sta je nu"', zegt Otmar van der Toorn (36), wijzend op de plek waar Ark Fryslân (Centrum voor Architectuur en Ruimtelijke Kwaliteit) zich op zaterdagochtend heeft opgesteld. Dat is voor Zuidkade nummer 2, een leegstaand winkelpand dat duidelijk betere tijden heeft gekend. Op korte afstand ervan staan nog twee winkelpanden leeg.

Regiomaandag, 15 februari 2016

Demonstratie slechts kleine rimpeling in Grouster feest

Grou - ,,Er waren twintig mensen die de intocht van Sint Piter en Swarte Pyt niet leuk vonden, maar duizend die er wel van genoten." Voor Harold Kramer van de organisatie was de komst van actiegroep Kick Out Zwarte Piet geen probleem.

Regiomaandag, 15 februari 2016

Duitse jongere vindt Ameland duur en saai

Ameland - Duitse jongeren keren Ameland de rug toe. Ze vinden het eiland saai, willen meer vermaak en de organisaties waarmee de jeugd op vakantie gaat, vinden de Amelander kampeerboerderijen ook nog eens aan de prijzige kant. Dat blijkt uit onderzoek van het European Tourism Futures Institute.

Regiomaandag, 15 februari 2016

Organisatie wielertocht haalt fietsers van de weg

Leeuwarden - Meer dan de helft van de deelnemers van de tweede editie van de Winterfiets Elfstedentocht heeft deze gisteren niet kunnen uitrijden. De gevoelstemperatuur was zo laag dat de organisatie besloot de tocht stil te leggen.

Sportmaandag, 15 februari 2016

Sportcolumn: Identiteit is een gevoel

Door Daan Rieken

Sportmaandag, 15 februari 2016

Er is weinig te vieren voor Van den Berg

Door Bert Kalteren

Sportmaandag, 15 februari 2016

Doelpuntloze kraker, Boys morele winnaar

Uitlopen in de titelstrijd in de hoofdklasse C; Harkemase Boys was er zaterdag dicht bij. Paal en lat voorkwamen winst in de topper tegen Excelsior´31. Door de 0-0 blijft de voorsprong echter intact en dus ligt de ploeg nog prima op titelkoers. -

Sportmaandag, 15 februari 2016

Vitesse legt zwakte van Heerenveen pijnlijk bloot

Het is niet duidelijk waar sc Heerenveen dit seizoen precies staat. De ene keer is het alles en dan weer helemaal niets. In het Gelredome legde Vitesse zaterdag de zwakte van de Friese ploeg bloot (3-0).


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties