De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 24 april

Archief

De artikelen van maandag, 15 augustus 2016.

Hoofdartikelmaandag, 15 augustus 2016

Kritiek op beleid ECB neemt toe

De Europese Centrale Bank (ECB) kreeg veel kritiek over zich heen toen het besloot de geldmarkt te verruimen. De centrale banken kochten massaal obligaties, inmiddels voor honderden miljoenen euroís. De ECB houdt tevens de rente laag. De gedachte daar achter is dat bedrijven gaan investeren - dat is goedkoop met een lage rente.

Regiomaandag, 15 augustus 2016

Sensationele fotofinish bij de IFKS

Hindeloopen - Het massaal naar Hindeloopen gekomen skŻtsjepubliek kreeg zaterdag zomaar een zinderend en sensationeel slot in de A-klasse van de Iepen Fryske Kampioenskippen SkŻtsjesilen voorgeschoteld. Maar wie er had gewonnen kon niemand zien. Het was een fotofinish.

Regiomaandag, 15 augustus 2016

Directeur Tjerk Sinnema toch weg bij Caparis

Drachten - Directielid Tjerk Sinnema, die verschillende rechtszaken over zijn ontslag tegen de raad van commissarissen van Caparis voerde en won, vertrekt toch bij de sociale werkvoorziening. Dat bevestigt wethouder Andries Ekhart van Leeuwarden, een van de acht aandeelhoudende gemeenten van Caparis.

Regiomaandag, 15 augustus 2016

Vandalen slopen IndiŽ-monument in Leeuwarden

Leeuwarden - Fier rechtop stond het beeld van de jonge soldaat bij het IndiŽ-monument in het Rengerspark in Leeuwarden vrijdag nog toen de nacht inviel. Zaterdagochtend lag het beeld op de grond, in verschillende brokstokken uiteen geslagen. Het bleek onherstelbaar vernield.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties