De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 25 mei

Archief

De artikelen van zaterdag, 20 december 2014.

Regiozaterdag, 20 december 2014

Noordelijke economie niet meer achterop

Groningen - Noord-Nederland heeft de afgelopen jaren de economische achterstand ten opzichte van de rest van het land ingehaald. Eerder zakte de economie altijd een stuk verder weg in crisistijd. Nu is de noordelijke werkgelegenheid de laatste zes jaar op peil gebleven, terwijl de hele Nederlandse economie met 0,5 procent kromp. Het verdiende inkomen nam zowel in het Noorden als landelijk met 0,1 procent af in die periode.

Sportzaterdag, 20 december 2014

Heel Cambuur gunt 'Oepie' laatste kunstje in geel-blauw

Of iemand er problemen mee had? Cambuur-trainer Henk de Jong stelde die vraag gisterochtend aan het einde van de training aan zijn spelers, kort nadat hij ze had verteld dat-ie Oebele Schokker een plek in de wedstrijdselectie voor het duel van vanavond met PEC Zwolle geeft. Het bleef vervolgens stil. Logisch, want natķķrlijk heeft niemand daar een probleem mee. Heel SC Cambuur gunt 'Oepie' namelijk een laatste kunstje in het geel-blauw voordat de dertigjarige balvirtuoos op het oude nest terugkeert bij zaterdagtopklasser Harkemase Boys.

Sportzaterdag, 20 december 2014

Mondelinge deal vormt crux in transfersoap rond RusnŠk

Leeuwarden - Het is en blijft vooralsnog onduidelijk bij welke club de door Manchester City aan Cambuur verhuurde middenvelder Albert RusnŠk vanaf 1 januari onder contract staat. Het donderdag door FC Groningen aangekondigde contract van 3,5 jaar blijkt niet te zijn voorzien van een handtekening. Het gesteggel over of de Slowaak nu wel of geen overeenkomst heeft met de club, spitst zich daarom toe op een mondelinge deal en zo ja, met wie die is. Ondertussen is sc Heerenveen er nog steeds van overtuigd dat RusnŠk naar het Abe-Lenstrastadion kan komen.

Sportzaterdag, 20 december 2014

Saai Heerenveen heeft toch goed rapport

Voor sc Heerenveen zit het voetbaljaar erop. De 0-0 tegen ADO Den Haag was misschien wel een van de slechtste duels van de eerste seizoenshelft. Toch scoort de ploeg een voldoende op het kerstrapport.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties