De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 26 april

Archief

De artikelen van vrijdag, 20 mei 2016.

Hoofdartikelvrijdag, 20 mei 2016

Veiligheid Nederland niet in goede handen

De jaarlijkse Verantwoordingsdag in de Tweede Kamer, op de derde woensdag in mei, is ingesteld vanuit bezorgdheid over het ontbreken van een goed overzicht van de kwaliteit van uitvoering van beleid door het kabinet. Dat belooft van alles, vaak onder druk van de meerderheid in de Tweede Kamer, maar wat komt ervan terecht? Ook plannen van het kabinet blijken niet altijd goed te worden uitgevoerd, of zelfs helemaal niet.

Sportvrijdag, 20 mei 2016

Weening bekroont fraaie solo met zege en leiderstrui

Rjukan - Pieter Weening gaat vandaag als nieuwe leider van start in de de Ronde van Noorwegen. De 35-jarige wielrenner uit Harkema dankt die status aan de ritwinst van gisteren. Weening reed in de tweede etappe solo naar de aankomst bergop en deed dat met zodanig veel marge op de concurrenten dat hij ook de leiding in het klassement wist te grijpen.

Sportvrijdag, 20 mei 2016

Zeges Go Ahead en NAC slecht nieuws voor SC Cambuur

Breda/Deventer - De kans dat SC Cambuur volgend seizoen alsnog in de eredivisie speelt, is gisteren nog kleiner geworden dan die al was. De Leeuwarders zouden eventueel de 'vrij’ plek kunnen innemen van FC Twente als die club daadwerkelijk een divisie teruggezet wordt. Maar dan moeten de nummers zestien (Willem II) en zeventien (De Graafschap) wel als winnaars uit de play-offs voor promotie en degradatie komen. Beide clubs verloren echter gisteren in de heenronde tegen respectievelijk NAC Breda (2-1) en Go Ahead Eagles (4-1).


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties