De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Archief

De artikelen van vrijdag, 23 oktober 2015.

Regiovrijdag, 23 oktober 2015

NO-Fryslân kiest voor behoud alle scholen

Dokkum - De zeven schoolbesturen voor voortgezet onderwijs in Noordoost-Fryslân hebben afgesproken dat ze alle onderwijsvormen blijven aanbieden. Om het platteland leefbaar te houden willen de besturen dat alle locaties blijven bestaan, ondanks de voorspelde bevolkingskrimp.

Regiovrijdag, 23 oktober 2015

Fryslân houdt vooral een traditionele Zwarte Piet

Leeuwarden - Sinterklaas doet Fryslân ook dit jaar aan met traditionele zwarte pieten, zo laten verschillende dorpen en steden uit de provincie weten. De verschillende comités die de Sinterklaasintocht organiseren, zien geen reden om het uiterlijk van Zwarte Piet drastisch te veranderen.

Regiovrijdag, 23 oktober 2015

Vluchtelingen in noodopvang vragen wol om mee te breien

Leeuwarden - De website wewillenwatdoen.nl is opgezet om al die initiatieven te bundelen en in goede banen te leiden. Ieder die wat wil doen voor de vluchtelingen in de noodopvang kan zich hier aanmelden. Een kantoor in de entreehal van de NHL Hogeschool doet dienst als hoofdkwartier voor de organisaties achter deze website. Even binnenlopen en een formulier invullen kan ook.

Sportvrijdag, 23 oktober 2015

Lodeweges: Exit bij Heerenveen betekent niet einde loopbaan

Voorthuizen - Normaliter had hij vandaag de pers over de vloer gehad in het Abe Lenstra-stadion in Heerenveen. Maar in plaats van een persmoment voor de wedstrijd tegen Willem II, kan de deze week bij de Friese club vertrokken Dwight Lodeweges wellicht vandaag alvast wat boodschappen gaan doen voor zijn verjaardag. Over drie dagen wordt de man uit het Gelderse Voorthuizen namelijk 58 jaar. Een respectabele leeftijd, maar de exit bij sc Heerenveen betekent naar eigen zeggen nog niet het einde van zijn trainersloopbaan.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties