De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 24 april

Archief

De artikelen van donderdag, 24 september 2015.

Economiedonderdag, 24 september 2015

DMT uit Joure opent kantoor in Amerika

Joure - DMT Environmental Technology uit Joure heeft gisteren een nevenvestiging geopend in Portland in de Verenigde Staten. Er werken in eerste instantie twee mensen van het bedrijf. DMT ontwikkelt en verkoopt apparatuur voor de productie van biogas uit organisch afval. Vorig jaar opende het bedrijf naast de hoofdvestiging in Joure een kantoor op de Watercampus in Leeuwarden.

Hoofdartikeldonderdag, 24 september 2015

Dramatische gevolgen fraude Volkswagen

Er zullen veel lessen worden getrokken uit de dramatische val van Volkswagen. De eerste is: oneerlijkheid, fraude, bedriegerij en andere kwade dingen komen altijd uit.

Regiodonderdag, 24 september 2015

Vluchtelingen snel naar Friese noodopvang

Leeuwarden - Een hal van het WTC Expo in Leeuwarden wordt gereed gemaakt voor tijdelijke noodopvang van maximaal zeshonderd vluchtelingen. Tussen half oktober en begin januari worden asielzoekers hier gehuisvest in een setting die vergelijkbaar is met de grootschalige noodopvang in Assen, Zwolle en Goes.

Regiodonderdag, 24 september 2015

Krimp biedt kansen voor samenwerking


Regiodonderdag, 24 september 2015

Friese politiek eist zelfstandige Omrop Fryslân


Regiodonderdag, 24 september 2015

OM wil miljoenen terug van Lemster vader en zoon

Lemmer - Het Openbaar Ministerie probeert via een ontnemingsvordering miljoenen euro's af te pakken van een uit Lemmer afkomstige vader en zoon, die in november 2014 door de rechtbank zijn veroordeeld voor respectievelijk valsheid in geschrifte en hypotheekfraude. Op de zitting wordt pas exact duidelijk welk bedrag justitie wil vorderen als wederrechtelijk verkregen voordeel. Het zou gaan om een totaalbedrag tussen de drie en vier miljoen euro.

Geloof & Kerkdonderdag, 24 september 2015

Duizend extra kaarten voor Bijbelfestival in Utrecht

Haarlem - Kaarten voor het gratis Bijbelfestival op 24 oktober waren zo snel gereserveerd, dat het Nederlands Bijbelgenootschap heeft besloten duizend extra kaarten beschikbaar te stellen. In één maand tijd hebben maar liefst 2.500 mensen zich aangemeld, waarvan meer dan de helft kinderen en jongeren onder de achttien jaar.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties