De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 21 mei

Archief

De artikelen van zaterdag, 26 november 2016.

Hoofdartikelzaterdag, 26 november 2016

Inkeer hoort ook bij vieren van advent

Advent heeft een lange en daarmee veelkleurige traditie. In de vierde eeuw ontstonden liturgische vormen voor advent. Daarin ging het gedurende drie weken vooral om boetdoening, vasten en het doen van goede werken.

Sportzaterdag, 26 november 2016

Schaars onzeker voor duel Ajax

Heerenveen - Het is nog onzeker of trainer Jurgen Streppel van sc Heerenveen morgenmiddag in de thuiswedstrijd tegen Ajax een beroep kan doen op Stijn Schaars. De 32-jarige aanvoerder van de Friese formatie trainde gisteren voor het eerst sinds hij twee weken geleden bij het Nederlands elftal een kuitblessure opliep weer met de groep mee. Vandaag wordt bekeken of de controleur fit genoeg is om tegen de Amsterdamse recordkampioen aan de aftrap te verschijnen. Mocht dat niet het geval zijn, dan is Younes Namli zijn vervanger, zo zei Streppel. ,,Younes heeft het goed gedaan tegen Vitesse. Ik ben een trainer die het liefst weinig aan zijn elftal verandert. Dus als Stijn niet kan spelen, kies ik voor Youness."

Sportzaterdag, 26 november 2016

Van Sier en Tobiasen tot Schöne en Ziyech

Met Lasse Schöne, Daley Sinkgraven en Hakim Ziyech keren drie Ajax-spelers met een sc Heerenveen-verleden morgen voor even terug in het Abe Lenstra-stadion. Vijf anderen gingen hen voor. Een overzicht van het achttal 'Heerenveense Ajacieden´.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties