De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 24 april

Archief

De artikelen van woensdag, 26 oktober 2016.

Regiowoensdag, 26 oktober 2016

Ook eerste Friese middelbare school gaat dicht

Wommels - Na de sluiting van vele tientallen Friese basisscholen in de afgelopen jaren, gaat nu ook de eerste middelbare school dicht. De locatie van csg Bogerman in Wommels sluit medio 2018 de deuren. Het schoolbestuur heeft er geen vertrouwen in dat de sterke leerlingendaling van de afgelopen jaren nog kan worden gekeerd. Ouders en personeel zijn gisteravond geïnformeerd.

Sportwoensdag, 26 oktober 2016

Goal van St. Juste is uniek en tevens rechtsgeldig

Heerenveen - Het doelpunt dat Jeremiah St. Juste zondag scoorde voor sc Heerenveen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo was uniek, maar ook gewoon rechtsgeldig. Dat bevestigde de dienstdoende scheidsrechter Kevin Blom gisteren. Er was na afloop wat onduidelijkheid omtrent de treffer van de twintigjarige verdediger, die onderweg zijn rechterschoen was verloren en met zijn doeltreffende uithaal uitgroeide tot de held op één sok.

Sportwoensdag, 26 oktober 2016

Cambuur zonder slag of stoot verder

Tiel - En dus keek Cambuur-trainer Sipke Hulshoff na afloop met een tevreden gevoel terug op het duel met de laagvlieger uit de tweede divisie. ,,Ik ben zeer content met de plaatsing voor de volgende ronde, maar ook met de manier waarop. We legden veel energie in de wedstrijd. We kregen het publiek hier al snel stil en sprake van een echte bekersfeer was er geen moment. Dat was onze verdienste."

Sportwoensdag, 26 oktober 2016

Spitse scoort vanaf stip, Nederland verliest wel

Aalen - De Nederlandse voetbalsters hebben gisteren een oefenwedstrijd tegen olympisch kampioen Duitsland met 4-2 verloren. Duitsland leidde bij rust al met 4-1.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties