De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 21 mei

Archief

De artikelen van woensdag, 27 september 2017.

Economiewoensdag, 27 september 2017

Twee Friese koffiezaken in top-10 landelijke ranglijst

Leeuwarden - Met een zesde en een achtste plek in de top-10 én de publieksprijs heeft de Friese horeca dit jaar hoge ogen gegooid in de Koffie Top 100 van vakblad Misset Horeca. Coffee Central (6e) aan de Wirdumerdijk in Leeuwarden, ‘t Smelnehûs (8e) aan Moleneind Noordzijde in Drachten en Doppio Espresso aan de Midstraat in Joure (publieksprijs) vielen in de prijzen.

Economiewoensdag, 27 september 2017

De Friesland bij Achmea onder Zilveren Kruis

Leeuwarden - De Friesland Zorgverzekeraar verliest zijn positie van zelfstandige divisie binnen moederbedrijf Achmea. De Friesland wordt ondergebracht binnen Zilveren Kruis. Dit is gisteren bekendgemaakt aan het personeel. Eerder al werd bekend dat FBTO Zorg wordt overgeheveld van De Friesland naar Zilveren Kruis. “De afgelopen weken is verkend hoe die operatie moet plaatsvinden en toen zijn we tot de conclusie gekomen dat we moeten doorpakken, de beide divisies moeten fuseren”, zei DFZ-bestuursvoorzitter Bert van der Hoek gisteren.

Hoofdartikelwoensdag, 27 september 2017

Cyberaanval dwingt tot waakzaamheid

Accountants- en adviesbureau Deloitte is ten prooi gevallen aan hackers. Daardoor zijn mogelijk vertrouwelijke plannen en e-mailwisselingen van een aantal grote klanten van de firma in Groot-Brittannië op straat komen te liggen.

Regiowoensdag, 27 september 2017

Zoon verdacht van moord ouders Katlijk

Katlijk - Een veertienjarige jongen uit Katlijk is aangehouden als verdachte voor de gewelddadige dood van zijn ouders. Dat meldde de politie Fryslân gisteravond. Gisterochtend werden in de boerderij van de familie de lichamen van de 63-jarige man en zijn 62-jarige vrouw gevonden. De politie ging van meet af aan uit van een misdrijf.

Regiowoensdag, 27 september 2017

Sint Nyk in actie voor de Oldtimer-man

Sint Nicolaasga - Met de kennis van nu had Bauke Bos het allemaal heel anders aangepakt. Dan had hij de organisatie van de jaarlijkse Oldtimershow Sint Nicolaasga officieel in een stichting ondergebracht. Maar wist hij veel dat de gemeente het saldo van zijn ‘in zake’-rekening ooit als eigen vermogen zou bestempelen.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties