De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 22 februari

Archief

De artikelen van maandag, 29 februari 2016.

Geloof & Kerkmaandag, 29 februari 2016

Kerkelijk initiatief: eerste vluchtelingen via 'veilige vluchtení naar ItaliŽ

Antwerpen - 93 Syrische vluchtelingen bereiken maandag ItaliŽ met zogenoemde 'veilige vluchtení. Deze humanitaire corridor van het project Mediterranean Hope is een initiatief van de Gemeenschap van SantíEgidio en protestantse kerken in ItaliŽ.

Sportmaandag, 29 februari 2016

COLUMN: Grensrechters

Grensrechter Berry Simons uit het Brabantse Son viel zaterdagavond tijdens het duel tussen SC Cambuur en PEC Zwolle al na vier minuten uit met een kuitblessure. Ik zou niet durven zeggen dat zulks per se met een slappe warming-up te maken heeft.

Sportmaandag, 29 februari 2016

Eťn zwaluw maakt nog geen zomer voor Keizers Cambuur


Sportmaandag, 29 februari 2016

Sidijktoernooi al twintig jaar turnbegrip

Exact twintig jaar geleden stond Marian Veldman-Otter in een hťťl klein sporthalletje aan de Kingweg samen met ongeveer honderd turnsters. Gistermiddag zat ze achter de wedstrijdtafel in de Epke Zonderlandhal en zag ze hoe Cťline van Gerner haar oefening turnde voor ruim vierhonderd mensen. In een bomvolle sporthal werd de twintigste editie van het jaarlijkse Sidijk Gymnastics Tournament afgewerkt.

Sportmaandag, 29 februari 2016

Heerenveen dankt Vrouwe Fortuna

Hoe fanatieker de opponent, hoe fletser het spel van sc Heerenveen. Veel had de Friese boer gistermiddag daarom niet in te brengen tegen de Achterhoekse 'superí boer. Behalve dan die ene factor: geluk.

Sportmaandag, 29 februari 2016

Bakker kan wel leven met een Iers muziekje

Temidden van alle euforie had Erik Bakker zaterdagavond toch even wat op te biechten. Het gewonnen duel met PEC Zwolle was een klein half uur oud, toen de teruggekeerde aanvoerder van SC Cambuur op de rand van het vijandelijke strafschopgebied tegen de vlakte werd gewerkt door Ouasim Bouy.

Sportmaandag, 29 februari 2016

Cambuur leeft weer na verlossende knal Byrne

De angst werd zaterdag met de minuut zichtbaar groter bij SC Cambuur. Tot die bevrijdende knal van Jack Byrne, waarmee de Leeuwarders PEC Zwolle eindelijk in de touwen hadden hangen (1-0).


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties