De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 27 april

Archief

De artikelen van dinsdag, 3 februari 2015.

Hoofdartikeldinsdag, 3 februari 2015

Europeanen willen de EU-leiband losser

Honderdduizenden Spanjaarden zijn het afgelopen weekeinde in het centrum van Madrid de straat opgegaan om hun steun te laten blijken voor de linkse protestbeweging Podemos (wij kunnen). Zij riepen leuzen als Yes we can en 'tik tak tik tak', waarmee ze wilden duidelijk maken dat het laatste uur heeft geslagen voor de politieke machthebbers.

Regiodinsdag, 3 februari 2015

Melkprijs voor het eerst in maanden hoger

Leeuwarden - Melkveehouders ontvangen na maandenlange prijsdalingen deze maand weer een iets hogere prijs voor de geleverde melk. De garantieprijs komt deze maand bij zuivelconcern FrieslandCampina uit op 31,50 euro per honderd kilo melk (zuivelfabrieken betalen de melk in kilo's). De garantieprijs stijgt ten opzichte van januari met 1,25 euro vanaf een niveau van 30,25 euro. Dit maakte de coöperatie gisteren bekend.

Regiodinsdag, 3 februari 2015

Burgerzaken: daar kan wel op bezuinigd worden

Harlingen - Het is een lange lijst met gemeentetaken waaruit de bezoekers van de discussieavond in mfc Het Vierkant in Harlingen kunnen kiezen. Met groene stickers kunnen zij aangeven op grote vellen op welke taken zij absoluut niet willen bezuinigen. Rode stickers betekenen: daar kan wel wat geld van af.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties