De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 21 mei

Archief

De artikelen van dinsdag, 3 april 2018.

Economiedinsdag, 3 april 2018

Einde aan een eeuw caféhistorie de Ossekop

Leeuwarden - Na het vertrek van Auke Rauwerda uit het centrum van Leeuwarden, sloot dit weekeinde opnieuw een historische zaak in de binnenstad de deuren. Café de Ossekop, ofwel Eijgelaar, is na 106 jaar definitief dicht.

Hoofdartikeldinsdag, 3 april 2018

Perspectief voor vis en visser in het IJsselmeer

IJsselmeervissers weten na jaren praten over hun toekomst nog niet waar ze aan toe zijn. Betrokken overheden, natuurorganisaties en de visserij zelf moeten snel tot een oplossing komen waarbij zowel de visstand verbetert als het beroep van visser in de benen wordt gehouden.

Regiodinsdag, 3 april 2018

Een informateur kost dit keer amper geld

Leeuwarden - De helft van de Friese gemeenten kiest dit keer voor een externe informateur. De kosten komen nu echter niet op het conto van de externe informateur, maar op dat van de externe notulist of een externe schrijver.

Regiodinsdag, 3 april 2018

Brandlucht door paasvuren in Duitsland

Leeuwarden - De paasvuren in Duitsland en het oosten van Nederland hebben zondag een vrij sterke brandlucht veroorzaakt in verschillende plaatsen in Fryslân. De brandlucht was onder meer te ruiken in Leeuwarden en Noordoost-Fryslân.

Regiodinsdag, 3 april 2018

Festival in Koarnjum ziet zichzelf als voortuin LF2018

Koarnjum - In Koarnjum is gisteren Grien Festival geopend. Het festival duurt twee weken en wordt georganiseerd door de Stichting Martenastate, Túnmanswente, Dorpshuis De Bining en de Nicolaaskerk.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties