De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 24 mei

Archief

De artikelen van maandag, 30 april 2018.

Achtergrondmaandag, 30 april 2018

Kunst kan dorpen veerkrachtiger maken


Economiemaandag, 30 april 2018

FNV kritisch over onderzoek naar ijzervlechters

Leeuwarden | De FNV heeft er weinig hoop op dat de provincie erin slaagt de gegevens van ijzervlechters te achterhalen die mogelijk als schijnzelfstandige zijn ingezet bij de aanleg van de Sintrale As. Volgens de vakbond is het een gemiste kans dat de provincie pas onlangs het landelijke Technisch Bureau Bouwnijverheid (TBB) heeft ingezet om de gegevens van de ijzervlechters te achterhalen.

Regiomaandag, 30 april 2018

Politiek Leeuwarden bezorgd over lachgas

Leeuwarden | Politieke partijen in Leeuwarden zijn verontrust over de verkoop van lachgas door cafés in Leeuwarden. Deze krant meldde zaterdag dat er volgens de politie in tien tot vijftien zaken lachgas in ballonnetjes wordt verkocht.

Regiomaandag, 30 april 2018

Onbegrip bij Arriva over staking van machinisten

Leeuwarden | De deelname van het treinpersoneel aan de staking in het streekvervoer heeft tot onbegrip geleid bij vervoersbedrijf Arriva. In januari werd er alleen gestaakt door het buspersoneel. Dat valt onder een andere cao dan het treinpersoneel.

Regiomaandag, 30 april 2018

Onrust over verkoop op straat in Leeuwarden

Leeuwarden | Moet ondernemer Anton Klapwijk van De Zuivelhoeve in de Kleine Kerkstraat stoppen met de verkoop op straat? Een brief van de gemeente Leeuwarden van afgelopen donderdag suggereert van wel.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties