De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 21 mei

Archief

De artikelen van zaterdag, 31 maart 2018.

Achtergrondzaterdag, 31 maart 2018

Breed optimisme over Friese Waddenkust


Economiezaterdag, 31 maart 2018

Biogas Holland naar Drachten

Drachten - Biogas Holland uit Heerenveen trekt naar Drachten. De ontwerper, bouwer en beheerder van biogasinstallaties wil voor het eind van dit jaar in het nieuw te bouwen pand trekken op industrieterrein Azeven Noord. Het vloeroppervlak is vier keer zo groot als de huidige betrekking.

Hoofdartikelzaterdag, 31 maart 2018

Treuren met de achterblijvers

Regiozaterdag, 31 maart 2018

Woonwagenplan wekt woede in wijken Drachten

Drachten - Het plan voor twee nieuwe woonwagenlocaties in Drachten stuit bij beide locaties op felle tegenstand. Bewoners van de wijken Vrijburgh en Fennepark stellen in afzonderlijke brieven aan de gemeenteraad dat ze overdonderd zijn door het plan. Ze vinden dat de gemeente Smallingerland op het voornemen moet terugkomen.

Regiozaterdag, 31 maart 2018

Helft stoppende raadsleden weigert lintje

Leeuwarden - Veel Friese raadsleden zien af van een koninklijke onderscheiding bij hun vertrek, terwijl zij daar vanwege hun lange raadslidmaatschap wel recht op hebben. Uit een inventarisatie van het Friesch Dagblad blijkt dat nagenoeg de helft van deze raadsleden een lintje heeft geweigerd.

Regiozaterdag, 31 maart 2018

Kerk teleurgesteld over sluiting azc

De protestantse gemeente Balk is teleurgesteld over het besluit het asielzoekerscentrum te sluiten. Wekelijks bezoeken zo’n dertig bewoners van het azc de zondagse kerkdienst. Een flink aantal azc-bewoners volgt bovendien de taallessen die door vrijwilligers van de kerk worden gegeven.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties