De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 26 april

Archief

De artikelen van woensdag, 5 oktober 2016.

Economiewoensdag, 5 oktober 2016

Ook groene subsidie voor energie uit mest

Hinnaard - Met een SDE+subsidie van 150 miljoen euro in 2017 wil minister Henk Kamp van Economische Zaken de komst van tweehonderd monomestvergisters stimuleren.

Hoofdartikelwoensdag, 5 oktober 2016

Campagne VS vol 'spelletjes´

Ruim tachtig miljoen Amerikanen keken naar de eerste confrontatie tussen presidentskandidaten Trump en Clinton, vorige week. Dit aantal kijkers geeft aan hoe de verkiezingsstrijd de Amerikanen bezighoudt. Europeanen kijken soms met verbijstering en ongeloof naar de strijd. Zo veel scheldpartijen, verdraaiing van feiten, persoonlijke aanvallen en onthullingen die half waar of helemaal onwaar blijken te zijn, zijn we in Europa (nog) niet gewend.

Regiowoensdag, 5 oktober 2016

Veel werk weg bij rechtbank Noord-Nederland

Leeuwarden - Het aantal banen dat als gevolg van de digitalisering verloren gaat bij rechtbank Noord-Nederland kan wel eens een stuk hoger uitpakken dan tot nog toe is gecommuniceerd.

Regiowoensdag, 5 oktober 2016

Ministerie wil minder winkels

Leeuwarden - Provincies in Nederland gaan kijken hoe ze het aantal vierkante meters winkeloppervlakte kunnen verminderen. Dit is afgesproken met het ministerie van Economische Zaken. Er is nu veel leegstand van winkelpanden.

Regiowoensdag, 5 oktober 2016

Antonius doet het financieel prima

Sneek - Het Antonius Ziekenhuis staat er financieel uitstekend voor. In de jaarlijkse 'stresstest’ van BDO Accountants en Adviseurs scoort het Sneker ziekenhuis een tien. Alleen het Laurentius Ziekenhuis uit Roermond doet het volgens de financiële experts iets beter.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties