De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 25 mei

Archief

De artikelen van maandag, 6 oktober 2014.

Hoofdartikelmaandag, 6 oktober 2014

Bezwaar tegen inzet in SyriŽ houdt geen stand

Rusland en China , beide lid van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties, blokkeren een VN-besluit dat het mogelijk moet maken Islamitische Staat (IS) in SyriŽ aan te vallen. Die blokkade zal niet spoedig worden opgeheven. Beide landen blokkeerden ook pogingen om strijdende partijen in SyriŽ voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te brengen.

Sportmaandag, 6 oktober 2014

Eimers tevreden ondanks mislopen van supercup

Door Daan Rieken -

Sportmaandag, 6 oktober 2014

Het ongeluk van PSV - Cambuur

Het Philips Stadion veerde op toen ik binnenkwam. 30.000 juichende mensen. Dit is waar je als kind van droomt. Maar mijn jeugddroom bleek een nachtmerrie.

Sportmaandag, 6 oktober 2014

Heerenveen strandt in zicht van de kop

Door Ernst Slagter

Sportmaandag, 6 oktober 2014

Cambuur kan haar doel al bijna bijstellen

Leeuwarden - Moet SC Cambuur haar doelstelling binnenkort naar boven bijstellen? Het antwoord op die nu al door vriend en vijand veelgestelde vraag zal de komende weken duidelijk worden in een serie zware wedstrijden. De eerste test vormt de kraker in en tegen Heerenveen op zondag 19 oktober. Met een sublieme zege op FC Dordrecht (4-1), een vierde plaats in de eredivisie en al bijna net zoveel punten als vorig jaar in de winterstop had de derby der derby's voor de Leeuwarders niet op een beter moment kunnen komen.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties