De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 24 mei

Archief

De artikelen van dinsdag, 7 oktober 2014.

Hoofdartikeldinsdag, 7 oktober 2014

Vluchtelingenstroom ontwricht M-Oosten

De burgeroorlog in SyriŽ en de opmars van de Islamitische Staat in Irak en SyriŽ heeft een enorme vluchtelingenstroom op gang gebracht. De exodus kan ontwrichtende gevolgen hebben voor het Midden-Oosten.

Sportdinsdag, 7 oktober 2014

Beloften Heerenveen en Groningen/Cambuur strijden om de koppositie

Heerenveen/Leeuwarden - De strijd tussen de teams van sc Heerenveen en FC Groningen/Cambuur aan kop van divisie B van de beloftencompetitie is gisteren nog spannender geworden. Jong Heerenveen gaat na een gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten van Almere City (0-0) nog wel aan de leiding, maar het combinatieteam van FC Groningen en SC Cambuur liep door een forse 4-1 overwinning op Jong NEC/Oss twee punten in op de Friese concurrent.

Sportdinsdag, 7 oktober 2014

Friese BVO's zien voordelen tweede divisie

Leeuwarden - Voetbalbond KNVB heeft plannen opgevat om met ingang van het seizoen 2016-2017 met de tweede divisie een derde profcompetitie in te stellen. De komst van de nieuwe klasse tussen de eerste divisie en de beide topklassen (zaterdag en zondag) heeft ook gevolgen voor de clubs in het betaald voetbal. De KNVB onderzoekt immers of de belofteteams van de BVO's kunnen participeren in het nieuwe model door mogelijk in te stromen in de hoofd- of topklasse.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties