De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 24 mei

Archief

De artikelen van maandag, 8 mei 2006.

Economiemaandag, 8 mei 2006

Mode Passenheim in Wolvega breidt oppervlakte fors uit

Wolvega - Passenheim Mannenmode in Wolvega gaat de komende maanden fors uitbreiden. De modezaak aan de Heerenveense weg verdubbelt de winkeloppervlakte naar ruim drieduizend vierkante meter.

Hoofdartikelmaandag, 8 mei 2006

De wankele balans tussen...

Wordt er straks gesneden in de pensioenen? De discussie die vorige week losbarstte na de rede van PvdA-leider Bos op een conferentie van Netspar, een denktank van economen over vergrijzing, is allerminst geluwd. Integendeel.

Regiomaandag, 8 mei 2006

Winderige start van watersportseizoen

Grou - De startschoten in Grou en Sneek betekenden afgelopen weekeinde niet alleen het begin van twee spannende races, maar ook de start van een nieuw watersportseizoen.

Regiomaandag, 8 mei 2006

In negen van de 31 gemeenten werd een wethouder tussentijds vervangen

Leeuwarden - Fryslân is de provincie met de meest stabiele gemeentebesturen. In 22 van de 31 gemeenten bleven de afgelopen raadsperiode (2002-2006) alle wethouders op hun post. Deze score van 70,9 procent wordt alleen door Drenthe enigzins benaderd (66,6 procent, 8 van de 12 gemeenten), blijkt uit onderzoek van het blad Binnenlands Bestuur.

Regiomaandag, 8 mei 2006

Fryslân profiteert

Leeuwarden - Nederlanders zijn tijdens de meivakantie in groten getale op stap gegaan. Ze genoten van de zon tijdens een korte vakantie in eigen land of grepen het mooie weer aan om een dagje uit te gaan of gewoon een terrasje te pikken. Het toerisme in Fryslân deed goede zaken.

Weermaandag, 8 mei 2006

Zonnig en warm

Ook vandaag is het weer zonnig en warm. Het wordt 24 graden en er waait een matige tot vrij krachtige en bij zee soms een harde oostenwind. Vannacht koelt het af tot omstreeks 11 graden. Morgen is er een fractie minder wind, maar het blijft zonnig en met 23 graden warm.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties