De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 21 mei

Archief

De artikelen van dinsdag, 9 januari 2018.

Hoofdartikeldinsdag, 9 januari 2018

Meer oog voor betere uitvoering is nodig

2018 wordt voor het kabinet-Rutte II een beslissend jaar. Als de coalitie VVD, CDA, D66 en ChristenUnie een succes van het regeerakkoord wil maken, zal er hard gewerkt moeten worden. Het regeerakkoord is namelijk een dik pak papier boordevol met voornemens. Om die voornemens werkelijkheid te laten worden zijn er zeker 148 wetsvoorstellen nodig. Kortom: de turbo moet er op.

Regiodinsdag, 9 januari 2018

Passend onderwijs in Fryslân in gevaar

Leeuwarden - Het noordelijk overlegorgaan voor protestants christelijk basisonderwijs luidt de noodklok bij minister Arie Slob van Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media. In een gisteren verstuurde brief wordt de minister gevraagd snel tot oplossingen te komen om de werkdruk te verminderen. Komen die er niet, dan moet worden gevreesd voor het voortbestaan van passend onderwijs op de Friese basisscholen, stelt het overlegorgaan.

Regiodinsdag, 9 januari 2018

Bumpersticker van fontein ‘Love’ is in de maak

Leeuwarden - Marketing- en reclamebureau Merkmakers denkt serieus na over het op de markt brengen van een bumpersticker van de fontein Love van Jaume Plensa op het Stationsplein in Leeuwarden.

Regiodinsdag, 9 januari 2018

Bijleveld vertrekt als hoofdredacteur

Op 1 oktober jongstleden mochten we Hildebrand Bijleveld verwelkomen als nieuwe hoofdredacteur van het Friesch Dagblad . Op de redactie is hij hartelijk ontvangen. Met overtuiging en enthousiasme heeft hij geprobeerd inhoud te geven aan zijn nieuwe functie.

Regiodinsdag, 9 januari 2018

Schijnwerper op drie oude Friese moordzaken

Leeuwarden De politie doet een nieuwe poging om de daders te vinden in drie Friese moordzaken. De zaken krijgen onder meer aandacht op de cold case-kalender, die verspreid wordt in onder meer de Nederlandse gevangenissen.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties