De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 22 mei

Archief

De artikelen van vrijdag, 9 september 2016.

Hoofdartikelvrijdag, 9 september 2016

Orgaandonatie blijft moeilijk onderwerp

Orgaandonatie is een emotioneel geladen onderwerp. Honderden mensen wachten op een orgaan dat hen kan redden van de dood. De wachtlijsten groeien en er sterven dus meer mensen. Tegelijkertijd: voor familieleden van een potentiŽle donor kan de gedachte aan het schenden van het lichaam van een geliefde door het wegnemen van een orgaan erg belastend zijn.

Sportvrijdag, 9 september 2016

Facey wil in Nederland bellen laten rinkelen

Toen sc Heerenveen vlak voor het verstrijken van de transferdeadline de huur van Shay Facey bekend maakte, gingen er in ons land bij de insiders weinig bellen rinkelen. De 21-jarige verdediger die als voetballer opgroeide in de jeugdopleiding van The Citizens hoopt dat hij aan het begin staat van een veelbelovende voetbalcarriŤre. En wat die bellen betreft. ,,Ik zal er alles aan doen om die in Holland te laten rinkelen."

Sportvrijdag, 9 september 2016

Schilder komt nog niet in actie bij Cambuur

Leeuwarden - SC Cambuur moet het vanavond in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC nog stellen zonder nieuweling Robbert Schilder. De van FC Twente overgekomen middenvelder is nog niet wedstrijdfit. Ook het meespelen van de andere twee nieuwelingen, Danny Bakker en Ricardo Kip, wilde trainer Robert Maas gisteren niet bevestigen. De oefenmeester van Cambuur liet wel doorschemeren dat er wat accenten verlegd zouden kunnen worden in de middelste linie.

Sportvrijdag, 9 september 2016

Norbruis zorgt voor eerste medaille

Rio de Janeiro - Baanwielrenster Alyda Norbruis heeft bij de Paralympics brons gewonnen op de 3000 meter achtervolging. Daarmee bezorgde de Ureterpse Team NL in Rio de eerste paralympische medaille.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties