Oproep: Onze sportredactie is op zoek naar Friezen met bijzondere sportsouvenirs

Op de foto met Marco van Basten, de ijshockeystick van Jack de Heer, een shirt van Ronaldinho, een bidon van Joop Zoetemelk of een handtekening van Maradona. Allemaal stuk voor stuk sportsouvenirs. Een persoonlijke trofee die misschien wel voor een klein beetje geluk in je leven heeft gezorgd. Een bijzonder moment waar je nog steeds met warme gevoelens aan terugdenkt. Zeker in deze tijd van beperkingen.

Van onze sportredactie

Geplaatst: 26 februari 2021 om 10:20

  FOTO’S: FD
0%

De sportredactie van het Friesch Dagblad is voor een serie in de krant op zoek naar Friezen, die in het bezit zijn van dergelijke sportsouvenirs. Groot of klein, maar het gaat vooral om het niet eerder vertelde verhaal erachter. Hoe kom je eraan en waarom betekent het kleinood zoveel voor je? 

Ben je bereid je verhaal te doen in het Friesch Dagblad, meld je dan bij de sportredactie via: sport@frieschdagblad.nl met je naam en telefoonnummer én vertel in het kort even om welke souvenir het gaat en waarom dat zoveel voor je betekent. En wie weet nemen we dan contact met je op voor een verhaal. 

Registreer u bij het Friesch Dagblad

Registreren
  • Registreren is zonder kosten of verplichtingen
  • Alle artikelen op frieschdagblad.nl zijn volledig toegankelijk
Hoofdredacteur

Waarom Friesch Dagblad?

  • Het nieuws uit Fryslân
  • Verdieping en duiding bij de actualiteit
  • Opinies en analyses
  • Betrouwbaar, kritisch, evenwichtig en opbouwend
Registreren
Sluiten
Sluiten