Dit artikel krijgt u aangeboden door dewijnkoelkast.nl.

De optimale wijnbeleving met BODEGA43 wijnklimaatkasten in Friesland

Friesland, de provincie van de visserij, landbouw en melkveehouderij. Een watergebied geschikt voor de visserij van zalm, platvis, kabeljauw, garnalen, haring en paling. Een grondgebied en klimaat geschikt voor de verbouw van aardappelen, rabarber, bonen, suikerbieten, tulpen, asperges, prei, broccoli, tarwe en het houden van koeien en schapen.

Van onze adverteerders
dewijnkoelkast.nl  
0%

Hoe zit het dan met de wijn in Friesland? Hierbij zijn een aantal factoren belangrijk: 

  • Het geografisch gebied;
  • Het klimaat;
  • De weersomstandigheden;
  • De bodem;
  • Het druivenras;
  • Het vakmanschap van de wijnmaker zelf.

De meest geschikte locatie voor het verbouwen van wijn is afhankelijk van vele aspecten. Op het noordelijk halfrond tussen de 30e en 50e graad noorderbreedte en op het zuidelijk halfrond tussen de 30e en 50e graad zuiderbreedte is het meest geschikt. Rondom deze zones is het klimaat niet geschikt voor het creëren van een optimale wijnproductie.

Een wijndruif voelt zich goed op een droge, arme grondsoort of bodem. Dit kan bijvoorbeeld kalksteen zijn of een andere steenachtige bodem. Een druif heeft weinig baat bij water wat resulteert in de beste kwaliteit druiven en dus de lekkerste wijn om van te genieten.

BODEGA43 wijnklimaatkasten

Ook al is Friesland wellicht niet de meest geschikte locatie voor het verbouwen van wijn, hoeft dit nog niet te betekenen dat er niet genoten kan worden van een heerlijk glas wijn. Hier heeft BODEGA43 wijnklimaatkasten een oplossing voor gevonden. Een wijnkast is de uitvinding die de wijnmakerij naar uw woonkamer brengt. De wijnkoelkast wordt gebruikt voor het optimaal bewaren van uw speciale fles wijn. De wijnkoelkast kan geplaatst of zelfs ingebouwd worden op de locatie waar u wilt genieten van de wijn. Een wijnkast creëert de juiste temperatuur, luchtvochtigheid, geen trilling of beweging, horizontale ligbedden voor de flessen en stijl waar veel over gesproken zal worden door uw gasten. Zoals de laptoptas het ideale vervoersmiddel voor uw laptop is, kan de wijnkast het meest effectieve opslagsysteem worden voor uw wijncollectie.

Kwaliteitswijnen hebben een optimale koeling nodig

Kwaliteitswijnen vragen een optimale koeling en een juiste opslaglocatie. Doordat weinigen van ons de luxe van een ruime wijnkelder hebben, en tevens de provincie Friesland niet optimaal is voor het zelf verbouwen van wijn vindt u dankzij een wijnkast een oplossing voor het bewaren van uw wijn. Wijnkoelkasten bieden de ideale plaats voor opslag en koeling, zodat uw wijn, of het nu rode wijn of witte wijn is, altijd op de juiste temperatuur is, gereed om te serveren. Koop uw favoriete wijn en bewaar deze in een BODEGA43 wijnkoelkast waardoor uw wijn nog weken, maanden of zelfs jaren ongestoord kan rijpen en u zelf ieder moment kunt genieten van dit overheerlijke natuurproduct. Ontvangt u vaak gasten of organiseert u evenementen waarbij u de fijnproevers wilt trakteren op een onvergetelijke beleving en presentatie van uw wijn, dan kan de wijnkoelkast deze droom realiseren zonder dat u veel ruimte of geld hoeft in te leveren.

De redacteuren van het Friesch Dagblad zijn niet betrokken bij de inhoud van dit gesponsorde artikel.

Waarom Friesch Dagblad?

  • Het nieuws uit Fryslân
  • Verdieping en duiding bij de actualiteit
  • Opinies en analyses
  • Betrouwbaar, kritisch, evenwichtig en opbouwend
Registreren
Sluiten
Sluiten