Dit artikel krijgt u aangeboden door flamboyanthaarden.nl.

Iedere dag zomersfeer!

Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. We treffen het dan ook niet vaak in ons kikkerlandje. We hebben een regenachtige herfst, te warme en sneeuwloze winters, een te koud voorjaar en de zomers zijn heerlijk maar duren te kort. Op de momenten dat het wél lekker is om buiten te vertoeven, genieten we intens. Het gebeurt tenslotte niet vaak dat het aangenaam is om buiten te zitten. Zodra we de eerste zonnestralen zien halen we de tuinset voor de dag, klappen we de parasol uit, bergen we het gourmetstel op en maken we de barbecue schoon. Helaas is de lol vaak maar voor korte duur.

Van onze adverteerders
Pixabay.com  
0%

Zou het niet ideaal zijn om de zomer wat te verlengen? Om iedere dag een zomersfeer te creëren? Om iedere dag buiten te kunnen zitten tot laat in de avond? Om naar binnen te kunnen wanneer u dat zelf wil en niet omdat u door het weer verplicht wordt om naar binnen te verkassen? Overweeg dan een tuinhaard!

Van gashaard naar tuinhaard

Als mensen denken aan een gashaard, denken de meesten aan een kachel voor in de woonkamer. Ze denken aan de kachel met blauwe vlammen en houtblokken die van verre nog niet lijken op echte houtblokken. Toch is dit beeld achterhaald. Een gashaard heeft namelijk veel meer te bieden! Bijvoorbeeld een tv boven haard!

Sterker nog, gashaarden zijn bezig met een sterke opmars. Dit komt omdat propaan een populaire brandstof is. We zien dan ook dat de terrasverwarmers plaats maken voor een gashaard voor in de tuin. Kortom, een tuinhaard wordt populair! En als we kijken naar wat de moderne tuinhaard te bieden heeft, is dat zo gek nog niet.

Voor iedereen een passende tuinhaard

Tuinhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen. Zo is er voor iedereen wel een passende tuinhaard te vinden! Denk aan:

  • Vrijstaande tuinhaarden
  • Een verplaatsbare tuinhaard op wielen
  • Ingebouwde tuinhaarden in een tafel of mooie kolom

Natuurlijke vuurbeelden

Het vuurbeeld van tuinhaarden is enorm verbeterd. De vlammen zijn niet meer blauw, maar ogen natuurlijk en hebben fluctuaties die doen denken aan echt brandend hout. De voordelen? Een tuinhaard geeft gezellig vuur dat u het gevoel geeft dat u rond een kampvuur zit, het is veiliger én het biedt controle. Wist u ook al dat een tuinhaard zelfs warmte afgeeft?

Langer genieten van de tuin

Wilt u de zomersfeer ook iedere dag herbeleven? Genieten van warme avonden met vrienden en familie? Neem dan vrijblijvend contact op met een specialist in tuinhaarden. Hij/zij kan u informeren over alle mogelijkheden rondom tuinhaarden. Flamboyant Haarden & Kachels is erkend dealer en geeft u vrijblijvend advies en beantwoordt al uw vragen.

De redacteuren van het Friesch Dagblad zijn niet betrokken bij de inhoud van dit gesponsorde artikel.

Opinie: Het gezicht van eenzame ouderen

Opinie

Er zijn in coronatijd weinig activiteiten voor ouderen. En daarmee schiet aandacht voor eenzaamheid en ouderdomsziekten zoals alzheimer of dementie er ook bij in. Een provinciaal n...

9 uur geleden

Lees meer

Thecla Bodewes weet het tij te keren

Economie

Scheepsbouwer Thecla Bodewes (TB) Shipyards heeft vorig jaar bijna zes ton winst gemaakt. In 2019 was nog een reorganisatie noodzakelijk, toen het bedrijf ruim twee miljoen euro ve...

18 uur geleden

Lees meer

Waarom Friesch Dagblad?

  • Het nieuws uit Fryslân
  • Verdieping en duiding bij de actualiteit
  • Opinies en analyses
  • Betrouwbaar, kritisch, evenwichtig en opbouwend
Registreren
Sluiten
Sluiten