Aangeboden door: Het Schwarzwald

Dé activiteitenlocatie, Het Schwarzwald Rijssen?

Eigen foto

De activiteit die op dit moment enorm populair is, dat is de E-chopper tour.

De E-chopper tour is uitermate veilig en geschikt als spraakmakend onderdeel bij een bedrijfsfeest , vrijgezellenfeest of familiefeest.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten in de mooie bosrijke omgeving. Een ander hot item tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consument maar ook de bedrijven zullen een steentje bij moeten dragen aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.

Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Een andere activiteit die Trending is dat is de Buggy Bugxter tour .

Kortom Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor gemotoriseerde activiteiten. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een groot aanbod aan voertuigen en een mooie bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn.

Beleef’t buggy rijden bij Het Schwarzwald partycentrum!

Nieuws

menu