De isolatiespecialist in Friesland - Isolatienoord.nl

Eigen foto

Eigen foto

Isolatienoord.nl begon als klein bedrijf in Harkema te Friesland waarin de nadruk vooral lag op de verkoop van minerale wol soorten, echter wel tegen zeer scherpe, concurrerende tarieven, zodat effectief isoleren voor iedereen haalbaar was. Maar in een bloeiende branche als het isoleren groeiden we al snel uit onze voegen. Het assortiment is uitgebreid en expandeert nog altijd. We blijven meegaan in de nieuwste technologieën, zodat we u steeds de beste en meest duurzame producten aan kunnen bieden, en uiteraard nog steeds tegen de laagste prijzen.

Friese nuchterheid: isoleren met verstand

Onze Friese nuchterheid hecht veel waarde aan duurzaamheid, eerlijkheid en veiligheid. Daarom doen wij alleen zaken met betrouwbare, gerenommeerde bedrijven zoals Knauf , Rockwool , Bauder en Meuwissen. Zij dragen dezelfde eigenschappen uit. Bovendien hebben deze merken jarenlange ervaring en kennis in huis omtrent duurzaam, gezond en effectief isoleren. Dankzij hun innovaties en vernieuwingen zijn wij in staat u altijd de beste isolatiematerialen aan te bieden en u tevens van degelijk advies te voorzien. Met onze raadgeving weet u exact welke materialen u voor welke isolatieklus nodig heeft en waar u op moet letten. Op onze website vindt u alvast meer informatie over onder meer het isoleren van uw dak, muur of vloer.

Maatwerk en duurzaam ondernemen in de isolatiemarkt

Verantwoord en duurzaam omgaan met energie is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het op de juiste manier isoleren van ruimtes draagt hieraan bij. Daarom bieden wij ook maatwerk aan. Door het isolatiemateriaal op maat te laten zagen of kant-en-klaar te laten verlijmen met plaatmateriaal, bespaar je een hoop tijd en moeite. Nog belangrijker: Je weet zeker dat je elke ruimte van boven tot onder goed geïsoleerd hebt. Hierdoor verminder je de CO² uitstoot en krijg je ook nog een lagere energierekening. Maatwerk is tegen een kleine meerprijs eenvoudig bij ons te bestellen.

Advies voor jouw isolatie en verbouwklus

In onze webshop Isolatienoord.nl vind je allerlei verschillende soorten isolatiemateriaal voor elke klus. Kom je er nog niet helemaal uit of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Vanuit ons kantoor in Harkema staan wij elke werkdag klaar om alle vragen over isolatiemateriaal te beantwoorden. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze fabriek of op ons kantoor om vragen te stellen. Wij vertellen je graag welk isolatiemateriaal je het beste kunt gebruiken, hoe dik het materiaal moet zijn en waar je rekening mee dient te houden. In onze online kenniscentrum vertellen wij alles over de verschillende materialen, zoals gipsplaten of een spaanplaat en de toepassingen daarvan.

Benieuwd naar wat wij voor de isolatieklus kunnen betekenen? Bel ons dan even of kom langs voor een kop koffie in Harkema!