Aangeboden door: ParkCare.nl

De vakantie voordelig beginnen!

Foto: Pexels

Vanwege de pandemie zijn veel Nederlanders de afgelopen jaren niet naar het buitenland geweest. Nu er een einde lijkt te komen aan de vele restricties gaan we er weer op uit! Vanaf waar vertrek jij? Zoals regelmatig in het nieuws is, is het enorm druk op Schiphol. Het is daarom verstandig om vanaf een alternatieve luchthaven te vertrekken. Als je in het noorden woont, kun je vanaf Eelde Airport vertrekken! Het is een stuk dichterbij én je vermijdt de topdrukte op Schiphol. Wil je naast topdrukte ook hoge parkeerkosten vermijden? Wij hebben enkele tips!

Online vergelijken


Als je op reis gaat, wil je niet teveel betalen voor de reis. Als je met de auto naar het vliegveld komt, is het verstandig om voor jouw vertrek alvast een parkeerplek te reserveren bij het vliegveld. Hiervoor kun je gebruikmaken van een vergelijkingswebsite, zoals ParkCare . Op deze website hoef je enkel jouw locatie en vertrek- en aankomstdatum invullen. Vervolgens krijg je een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Heb je specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Door online de beschikbare parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken, vind je eenvoudig en snel de goedkoopste parkeeraanbieder.

Vooraf reserveren


Vervolgens is het verstandig om ook direct een parkeerplek te reserveren. Niet alleen verzeker je jezelf dan van een parkeerplek. Vooraf reserveren is ook een stuk goedkoper, dan ter plekke een parkeerplek zoeken.

De combinatie, van het online vergelijken en vooraf reserveren, zorgt ervoor dat je extra goedkoop kunt parkeren nabij het vliegveld. Je bespaart niet alleen geld, maar zeker ook tijd!

Nieuws

menu