Aangeboden door: sanitairkamer.nl

Huisje, boompje, kraantje

Foto: pixabay

Hey jonge dertiger, ga jij binnenkort een huis kopen? Alleen of met je partner? Dan is dit waarschijnlijk een hele leuke, maar ook stressvolle periode voor jou. Vaak zijn veel dingen in een nieuw huis al in orde, zoals de woonkamer en de slaapkamers. Wat vaak echter wel een upgrade nodig heeft is de badkamer. Al helemaal als je ook nadenkt over het hebben van kinderen, is een comfortabele badkamer cruciaal. Denk daarom over deze dingen na bij het opknappen van je badkamer.

Wastafels

Denk na over het aantal mensen waarmee je uiteindelijk in huis gaat wonen. Zijn jullie met zijn tweeën en denken jullie aan twee of drie kinderen? Dan is een enkele wastafel misschien te klein en is een dubbele wastafel met twee kranen wel iets voor jullie. Deze wastafels en kranen zijn makkelijk te bestellen online, die je vervolgens zelf kunt installeren of door een ander.

Badkuip of douche?

Natuurlijk is een bad fijn om te hebben om in te ontspannen na een lange dag, of om met de kinderen in te spelen. Vaak wordt er toch veel getwijfeld over het nemen van een badkuip, omdat het veel ruimte inneemt in de badkamer. Gelukkig is daar een oplossing voor: er zijn tegenwoordig talloze designs voor douchebaden. Dit zijn badkuipen waarboven de douchekop hangt, waardoor je dus niet zowel een douchehokje als een badkuip meer nodig hebt.

Verwarmingsrek

Als laatste is het ook slim om na te denken over een verwarmingsrek. Dit is eigenlijk een soort wasrek dat aangesloten is op de centrale verwarming. Door de aansluiting wordt het rek, wanneer de verwarming aanstaat, warm en kunnen natte handdoeken en washandjes sneller drogen. Ditzelfde wasrek kan ook goed gebruikt worden voor natte was die net iets sneller moet drogen. Tegelijk verwarmt het verwarmingsrek ook nog de badkamer zelf net zoals een reguliere verwarming. Vergeet daarom deze laatste stap bij het opknappen van jouw badkamer niet!

Nieuws

menu