Aangeboden door: behangwereld.nl

Nieuwe kinderkamer? Fotobehang bestellen is sowieso een goed idee!

Foto: Pixabay

Ben je bezig met een nieuwe slaapkamer voor je kind? Of is je kindje nog niet geboren en ben je allerlei voorbereidingen aan het treffen? Voor de kinderkamer heb je enorm veel mogelijkheden, de keuzes zijn eindeloos! De kans is groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet.. Mocht je de kinderkamer helemaal on trend willen hebben, dan heb je ook iets aan onderstaande tips.

Fotobehang

Een leuke manier om de kinderkamer een nieuwe update te geven, is door fotobehang te nemen. En je hoeft dan niet direct te denken aan familiefoto’s die je gigantisch groot op de muur plakt. Het kunnen ook natuurfoto’s zijn bijvoorbeeld! Hoe tof om een junglewand voor je kind te maken? Dit kan met fotobehang! Fotobehang kopen is dan ook niet moeilijk, kies een mooie afbeelding, bestel deze op maat en plakken maar!

En we blijven nog even bij de dieren, want deze trend is ook nog steeds aanwezig. De hoeveelheid dieren in de kinderkamer kan niet op! Dan moet je denken aan bijvoorbeeld posters met dieren erop of knuffels aan de muur.

Speelkleed

Een speelkleed is altijd handig op de kinderkamer. Bovendien is het ook nog eens warm voor de voetjes. Kies voor een echt speelkleed met bijvoorbeeld een stad erop of ga voor een ‘echt’ vloerkleed die ook als speelkleed kan dienen. En hoe mooi wol ook is, kies liever voor katoen voor de kinderkamer. Deze zijn namelijk makkelijker te wassen. En wollen kleden kunnen ook behoorlijk prijzig zijn…

Groeibedje

Het is een goed idee om een groeibedje te nemen voor je kind. Zo kan je kind veel langer met één bed doen! Zo heb je bijvoorbeeld het zebra bedje. Deze kun je uitschuiven tot ie op z’n langst is. Je kind kan erin liggen tot ongeveer vijf jaar oud. Handig, het is duurzaam en je hoeft niet elke keer een nieuw bed te kopen!

Rotan spullen

Wat je veel ziet, zijn rotan spullen in de kinderkamer. Ook in de woonkamer of slaapkamer trouwens! Rotan is enorm leuk en het is vooral leuk in een duurzaam interieur. Het ziet er rustig uit qua kleur en je kunt het goed combineren met allerlei natuurlijke tinten. Ook mooi is bijvoorbeeld de kleur terra, een kleur die je veel terug ziet komen bij kinderkamers.

Mooie mobiele hanger

Als je een kinderkamer voor je baby maakt, denk dan zeker aan een mooie hanger boven het bed. Een mobiele hanger staat enorm leuk en je kindje zal er uren naar willen kijken! Sommige zijn met een liedje bijvoorbeeld. Andere geven weer mooi lichtjes. Ook heb je bijvoorbeeld hangers met klassieke muziek, dat schijnt goed te zijn voor de ontwikkeling van de hersens van de kiddies. Allemaal dingen waaraan je kunt denken!

Met deze tips kun je beginnen aan de kinderkamer. Natuurlijk heb je nog accessoires nodig om het af te maken, maar je bent een heel end!

Nieuws

menu