Aangeboden door: undiemeister.com

Tip: de leukste mannenonderbroeken

Foto: Pexels

Wat krantenlezers in Friesland en mannenonderbroeken met elkaar te maken hebben? Heel simpel. Uit onderzoek is gebleken dat het gros van mensen die ’s ochtends de krant lezen, dit in hun ondergoed doet. En omdat meer mannen dan vrouwen de krant lezen kan de conclusie getrokken worden dat mannenonderbroeken en krantenlezers in Friesland dus een sterke band hebben.

Over draagcomfort werd aanvankelijk niet gesproken

In het weekend is het al helemaal gemeengoed dat de krant in de onderbroek gelezen wordt, zo vertelt het onderzoek. Over mannen onderbroeken gesproken, het is één van de kledingstukken die de afgelopen jaren een enorme opmars heeft gemaakt. Ondergoed was jaren geleden eigenlijk alleen iets voor de vrouw. Die besteedde er aandacht aan en kocht en passant ook meteen de onderbroeken voor de man. Hoe die eruit zag was toen nog minder relevant, over het draagcomfort werd niet gesproken.

De man koopt tegenwoordig zelf mannenonderbroeken

Hoe anders is dat nu. De man koopt tegenwoordig zelf zijn mannenonderbroeken. Ze worden met zorg uitgezocht en de kwaliteit van de onderbroeken is de afgelopen jaren sterk gestegen. Er is aandacht voor draagcomfort, het materiaal dat gebruikt wordt en mannen praten onderling zelfs over het model dat ze het liefst dragen.

Nederlandse mannen hebben een afwijkende voorkeur wat betreft boxershorts

Heel lang was het normaal dat je als man een strakke slip droeg. Die tijd is geweest, al koop je nog steeds kwalitatief uitstekende slips. De moderne man ervaart liever wat meer bewegingsvrijheid en dat is de reden dat boxershorts veruit de meest gedragen mannenonderbroeken genoemd mogen worden. Binnen het enorme aanbod aan boxershorts geeft de Nederlandse man nadrukkelijk de voorkeur aan een model met een wat langere pijp. Best bijzonder, want in een land als bijvoorbeeld Frankrijk dragen mannen veel liever trunks. Dit zijn boxers met een kortere pijp.

De sportboxershorts hebben een nog langere pijp

Ga je als man herenonderbroeken kopen in de vorm van boxershorts met lange pijp, dan is het erg belangrijk dat je wel de juiste maat kiest. Er mag onderaan op het bovenbeen geen ruimte zijn. Is dat er wel, dan geef je de boxer de kans op te kruipen. Vaak krijg je dan een ophoping van stof in de liesstreek. Sporters gebruiken niet zelden sport boxershorts, boxers die nog veel langer zijn dan de standaard uitvoering met lange pijp.

De juiste maat en verder vooral een kwestie van smaak

Omdat het aanbod heren ondergoed sterk gegroeid is, valt het nog niet mee om de voor jou, beste keuze te maken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zorg in elk geval dat de maat altijd goed is. Voor het overige is het toch vooral een kwestie van smaak. De moderne mannenonderbroek is in niets meer te vergelijken met de uitvoeringen van pakweg twintig jaar geleden. Tegenwoordig wordt overal rekening mee gehouden en is sprake van bijvoorbeeld vocht en temperatuurregulatie. Dat had niemand twintig jaar geleden voor mogelijk gehouden.


Nieuws

Meest gelezen