Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

Waarom je een opzetzwembad van Exit zou moeten kopen

Foto: unsplash

Een eigen zwembad in de tuin is voor veel mensen toch wel een ideaalbeeld. Lekker afkoelen in je eigen tuin na een lange dag, kinderen die heerlijk in en rondom het zwembad kunnen spelen en feestjes of een barbecue rondom je zwembad geven. Ideaal natuurlijk.

Veel mensen denken dat dit voor de meesten niet is weggelegd en dat een zwembad in de tuin ook nogal wat inhoudt. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Je kunt ook gaan voor een zwembad van Exit. Dit is een zwembad dat je in de tuin kunt opzetten, maar dan wel een stuk luxer dan andere opzetzwembaden. Hieronder gaan we kijken waarom een zwembad van Exit ideaal is!

Kwaliteit van het zwembad

Wanneer je een zwembad in de tuin wil wil je natuurlijk graag de beste kwaliteit. Het biedt anderzijds ook veel voordelen om te gaan voor een opzetzwembad. Deze staat alleen in de zomerperiode in je tuin en het kost een stuk minder moeite en geld dan een gat laten uitgraven en het hele jaar een zwembad bij houden. Een zwembad van Exit is een opzetzwembad met kwaliteit. De zwembaden zijn robuust en stevig, praktisch en ook nog eens mooi om te zien. De kwaliteit is uitstekend.

De prijs

We weten allemaal dat een ingegraven zwembad geen goedkoop geintje is. Dat is ook een belangrijke reden waarom veel mensen verder kijken naar andere opties. die een stukje goedkoper zijn. Een Exit zwembad is ook een veel goedkopere optie dan een ingegraven zwembad, uiteraard. De prijzen beginnen al vanaf een paar honderd euro. Als je nog wat meer luxe wil kun je wel ook duurdere varianten kopen. We kunnen dus stellen dat er bij Exit voor ieder budget een geschikte optie is. Bij de Zomerspecialist vind je ze allemaal!

Veel verschillende mogelijkheden

Een Exit zwembad kent vele mogelijkheden. Je kunt gaan voor een rechthoekig zwembad of juist voor een ronde. Daarnaast kun je nog verschillende varianten kiezen, zoals de Exit wood, Exit stone of een Exit toys zwembad. Ook qua accessoires zijn er verschillende opties. Een zwembad van Exit is altijd vrij compleet qua opties, maar toch kun je altijd nog dingen toevoegen of combineren. Er zit hoe dan ook altijd een filter, warmtepomp en trap bij.

Met of zonder overkapping?

Bij de zwembaden van Exit heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een variant met overkapping. Deze kun je dan ook verwijderen en bovendien is deze overkapping doorzichtig. Een overkapping biedt natuurlijk een aantal voordelen. Allereerst kun je dan veel vaker genieten van je zwembad, ook bij regen of slecht weer. Daarnaast blijft je zwembad veel beter schoon omdat er minder vuil in komt. Tot slot blijft de warmte van het water beter behouden door de overkapping, met name ook de warmte van de zon. Dit maakt van een zwembad met overkapping een hele goede optie. Kijk voor meer informatie ook zeker even bij de Zomerspecialist! Zij hebben allerlei varianten van zwembaden van Exit!

Nieuws

menu