Een nieuwe smet voor de Conservatieve Partij van Boris Johnson: een lid van het Lagerhuis is gearresteerd voor verkrachting

Met de arrestatie van een Conservatief Lagerhuislid dat verdacht wordt van verkrachting, wordt de naam van de Conservatieve Partij opnieuw besmet. Daarmee komt de reputatie van de partij die garant staat voor het handhaven van Orde en Gezag verder onder druk te staan.

Britten passeren het Lagerhuis in Londen. De regerende Conservatieven zien zich er opnieuw geconfronteerd met een schandaal.

Britten passeren het Lagerhuis in Londen. De regerende Conservatieven zien zich er opnieuw geconfronteerd met een schandaal. Foto: ANP

Deze week werd een Conservatief Lagerhuislid gearresteerd op verdenking van verkrachting, aanranding, seksueel misbruik en misbruik van zijn ambt. Het gaat om een man van tussen de vijftig en zestig jaar oud. Hoewel zijn naam rondzingt op sociale media wordt zijn identiteit niet officieel bekendgemaakt. Een verzoek daartoe van oppositieleider Keir Starmer werd verworpen door Lagerhuisvoorzitter Lindsey Hole.

Nieuws

menu