Drumbands Concordia Sexbierum, CMH Menaldum en Christelijke Muziekvereniging Oranje in Minnertsga willen samen. Er is al een nieuwe naam: Door Samenwerking Groot

De drumbands van Menaam, Sexbierum en Minnertsga onderzoeken de mogelijkheden om samen te gaan. Oefenen doen ze al een tijd met elkaar en ook op straat willen ze voortaan gezamenlijk optrekken.

Kees Hiemstra van CMH Menaldum, Janneke van der Ploeg van christelijke muziekvereniging Oranje en Willem Dennis Tjalma van drumfanfare Concordia. De drie drumbands willen voortaan verder onder Door Samenwerking Groot.

Kees Hiemstra van CMH Menaldum, Janneke van der Ploeg van christelijke muziekvereniging Oranje en Willem Dennis Tjalma van drumfanfare Concordia. De drie drumbands willen voortaan verder onder Door Samenwerking Groot. Foto: Catrinus van der Veen

Of het een complete fusie wordt, is nog niet helemaal zeker. Wel is er een intentieverklaring ondertekend en komt er een onderzoek dat uitsluitsel moet geven hoe de drie regionale drumbands de toekomst gezamenlijk gestalte kunnen geven.

Nieuws

menu