Gabriëlle Westra uit Heerenveen wist Sinan Cans ziel vast te leggen: haar schilderij is bij Sterren op het Doek uitgekozen

De Heerenveense kunstenares Gabriëlle Westra (32) wist volgens journalist en programmamaker Sinan Can het beste zijn ziel vast te leggen. Hij koos zaterdagavond haar schilderij uit bij het programma Sterren op het Doek.

De deelnemers aan 'Sterren op het Doek' van afgelopen zaterdag. Op de voorgrond presentator Özcan Akyol (links) en Sinan Can. Op de achtergrond Pepijn van den Wall Bake (links), David van der Linden  en rechts winnares Gabriëlle Westra.

De deelnemers aan 'Sterren op het Doek' van afgelopen zaterdag. Op de voorgrond presentator Özcan Akyol (links) en Sinan Can. Op de achtergrond Pepijn van den Wall Bake (links), David van der Linden en rechts winnares Gabriëlle Westra. Foto: Rosa Quist / Omroep MAX

Haar mailbox en telefoon ontploften dit weekeinde nadat Can in de uitzending van afgelopen zaterdag haar schilderij van de drie exemplaren uitkoos om mee naar huis te nemen. ,,Ik heb al een stuk of tien opdrachten gekregen van mensen sinds de uitzending”, vertelt Westra.

Nieuws

menu