Jett Rebel en Miss Montreal komen naar Joure voor de eerste editie van het nieuwe jaarlijkse muziekevenement Herema Park Live

Jett Rebel en Miss Montreal komen op 28 augustus naar Joure voor een optreden tijdens Herema Park Live. Ook de lokale bands Brass Inc en Straight on Stage betreden het podium op de eerste editie van wat een jaarlijks terugkerend muziekevenement in Park Heremastate moet gaan worden.

V.l.n.r.: Anno Terpstra, Erwin Bethlehem, Rudolf Valkema, Siep en Douwe van der Valk bij het podium in Park Heremastate in Joure

V.l.n.r.: Anno Terpstra, Erwin Bethlehem, Rudolf Valkema, Siep en Douwe van der Valk bij het podium in Park Heremastate in Joure

Het nieuwe evenement is een initiatief van de kersverse stichting JOMO Concerts, ofwel de Jouster Openlucht Muziek Organisatie. Die bestaat uit Erwin Bethlehem, Anno Terpstra, Rudolf Valkema en Douwe en Siep van der Valk; vijf vrienden en plaatsgenoten die elkaar vinden in hun liefde voor muziek en organiseren.

Alles is mogelijk

De naam Herema Park Live is mede geïnspireerd op Vrienden van Amstel Live. Doel is om samen met lokale vrijwilligers, instellingen en ondernemers jaarlijks een feestje te bouwen met live muziek en toegankelijk voor een breed publiek.

Bekende en minder bekende artiesten en bands delen er het podium. ,,Het kan er ieder jaar anders uitzien”, aldus Siep van der Valk. ,,Denk aan een festival dat ’s middags begint, een concert, klassiek, blues of rock, bekende artiesten, een goede coverband of een eigen productie. Alles is mogelijk. We gaan nu voor één avond, voor dit jaar is dat prima. Volgend jaar kan de vorm weer heel anders zijn.”

De eerste editie met Jett Rebel, Miss Montreal, Brass Inc en Straight on Stage vindt - mits de coronaregels het toelaten - op 28 augustus plaats in Park Heremastate. Kaarten voor Herema Park Live kosten 30 euro. De kaartverkoop is inmiddels gestart.