100 kunstenaars op 20x20 centimeter bij Galerie Bax Kunst in Sneek voor expositie 'Groots in 't klein'. ,,Alles wat ons onderscheidt als galerie komt in deze tentoonstelling samen”

Ruim 750 kunstwerken, gemaakt door zo’n 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland. En allemaal precies 20 x 20 centimeter groot. Met de expositie Groots in ’t klein presenteert Galerie Bax Kunst in Sneek de eerste editie van haar nieuwe, terugkerende zomerformule.

Galeriehouder Redmer Bax in de expositie Groots in 't klein bij Galerie Bax Kunst in Sneek.

Galeriehouder Redmer Bax in de expositie Groots in 't klein bij Galerie Bax Kunst in Sneek. Foto: Niels de Vries

‘Neem de tijd, er is genoeg’. De spreuk prijkt op een van de tegeltjeswijsheden waarmee kunstenares Edith Madou uit Deventer meedoet aan Groots in ’t klein . Een toepasselijk devies. Want of je op de bovenetage van Galerie Bax Kunst in Sneek nu voor je, achter je, naar links of rechts kijkt; overal staan de wanden vol met stellages. Stellages die op hun beurt weer van onder tot boven gevuld zijn met kleine kunstwerken. Meer dan 750 stuks in totaal. Overeenkomstig in hun formaat van 20 bij 20 centimeter, en tegelijkertijd zo divers als het palet van de smaak.

Van Fryslân tot Nepal

Nieuws

menu