Dit artikel is vandaag gratis

Prijsstijging schrikt festivalgangers niet af, Lowlands binnen een kwartier uitverkocht

Het Noord Nederlands Orkest tijdens een eerdere editie van Lowlands. Foto: ANP

De kaartjes voor Lowlands zijn zaterdagmiddag helemaal uitverkocht, laat de organisatie van het festival online weten. Mensen die naast een toegangsbewijs hebben gegrepen, kunnen nog wel via de doorverkooppagina van Ticketmaster een kaartje bemachtigen.

Toegangskaarten voor de komende editie van Lowlands (18 tot en met 20 augustus) waren zaterdagochtend binnen een kwartier allemaal gereserveerd. De tickets waren dit jaar vanwege ‘gestegen kosten’ een stuk duurder, namelijk 300 euro voor het gehele weekend en toegang tot de camping.

Omdat de kaarten voor Lowlands ‘mobile only’ zijn, kunnen ze alleen op een telefoon aan de poort worden getoond. Als iemand zijn kaartje verkoopt, wordt het oude ticket verwijderd en ontvangt de koper een nieuw geldig ticket in de app. Mensen mogen de tickets doorverkopen met een maximum van 20 procent bovenop de aangekochte prijs.

Onder anderen Billie Eilish, Nothing but Thieves maar ook het Noord Nederlands Orkest en de 25-jarige rapper Joost uit Stiens treden dit jaar op tijdens het festival in Biddinghuizen.

Nieuws

menu